De beste hondenverzekering

Geplaatst op: 23-11-2017 door Jasper

Welke hondenverzekering het beste werkt is natuurlijk voor iedereen anders. Er is niet één hondenverzekering de beste. Want welke verzekering voor de één perfect is, is voor de ander helemaal niet relevant. Er zijn veel verschillende aanbieders met allemaal andere pakketten, premies en voorwaarden. Aan de hand van persoonlijke wensen ga je zelf op zoek naar de best passende verzekering voor jou en je trouwe viervoeter. De geschiktheid van een verzekering voor jouw hond hangt dan ook af van verschillende factoren. Je kan denken aan factoren zoals:

  • Welke risico’s wil je dekken?
  • Wat is het ras van de hond?
  • Heeft de hond een medisch verleden?
  • Wat is de leeftijd van de hond?

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een hondenverzekering?

Iedere verzekeraar claimt natuurlijk de beste en de goedkoopste te zijn. Dit betekent niet dat alle aanbieders voor iedereen geschikt zijn. Let bij het afsluiten van een hondenverzekering op de voorwaarden en kenmerken van de aanbieders. Zet belangrijke punten op een rijtje en vergelijk zelf wat de verzekeraars te bieden hebben. De volgende aandachtspunten zijn goed om in je achterhoofd te houden:

  • De premie
  • De hoogte van het eigen risico
  • Wat de hondenverzekering allemaal vergoedt
  • Het bedrag dat maximaal wordt uitgekeerd

Een passende hondenverzekering vind je op Jedierenwijzer.nl!

Jouw trouwe viervoeter neemt een belangrijke plaats in het gezin in. Dit betekent dat hij dan ook de beste zorg verdient! Het is dan vaak ook een grote schok als er onverwachts iets met je dier gebeurt. Een bezoek aan de dierenarts kan onvoorziene (hoge) kosten met zich meebrengen. Om hierdoor niet in de  problemen te komen, raden wij het aan om je hond te verzekeren. Wij helpen je op weg om een passende verzekeringsmaatschappij te zoeken. Wij zetten alle belangrijke punten voor je op een rij. Bekijk de verschillende opties en stel zelf jullie persoonlijke pakket samen!

Vergelijk & direct afsluiten

Update: 23 november 2017

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest