Beste dierenverzekering 2016

Geplaatst op: 30-11-2017 door Jasper

Ben je op zoek naar de beste dierenverzekering van 2016? Dan ben je bij Jedierenwijzer.nl aan het juiste adres. Op onze site vergelijk je vergoedingen, dekkingen en premies van de diverse huisdierenverzekeringen met elkaar. Daarnaast lees je hier alles over de beste dierenverzekering van 2015 en 2014. En heb je de beste dierenverzekering  2016 gevonden? Klik dan even verder, want afsluiten is ook zo gedaan!

Eigen voorkeur

Wat de beste dierenverzekering van 2016 is, wordt (net als voor de beste dierenverzekering van 2014 en 2015) mede bepaald door je eigen voorkeuren. Wil je dat je huisdier zo goed mogelijk verzekerd is, kies dan voor een huisdierenverzekering inclusief een aanvullende dekking. Ben je bereid wat meer risico te nemen op financieel gebied, dan is een goedkopere verzekering voor je huisdier een prima keuze. Factoren zoals ras en leeftijd spelen ook een rol bij het afsluiten van de beste dierenverzekering van 2016.

Aanvullende dekkingen van de beste dierenverzekering 2016

Voordat je jouw beste dierenverzekering van 2016 gaat afsluiten, is het verstandig goed de dekking van de huisdierenverzekering door te nemen. Niet alles wordt vergoed door de basisverzekering. Laat je het gebit van je hond of kat bijvoorbeeld regelmatig controleren of behandelen door een dierenarts? Dan is het slim om hier een aanvullende dekking voor af te sluiten. Ook kosten van een crematie worden alleen via een aanvullende verzekering vergoed. Let hier goed op bij je zoektocht naar de beste dierenverzekering 2016.

De beste medische zorg met de beste huisdierenverzekering

Naast dekking, is het ook verstandig om te kijken wat er maximaal wordt vergoed, of er een eigen risico geldt en wat de hoogte van de premie is. Dit alles kan voor de beste dierenverzekering van 2016 weer anders zijn dan voor de beste dierenverzekering van 2015 of 2014. Op onze site vergelijk je gemakkelijk de verschillende huisdierenverzekeringen en vind je snel de beste verzekering voor jouw lieve huisdier!

Update: 30 november 2017

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest