Een verzekering voor dierenartskosten is zinvol

Geplaatst op: 27-07-2017 door Jasper

Een huisdier verdient de beste zorg. Dat begint natuurlijk bij de consulten bij de dierenarts voor controle en de jaarlijkse vaccinaties. Maar veel liefde en goede zorgen kunnen helaas geen ziekten voorkomen. Een verzekering voor dierenartskosten van je hond en kat zorgt ervoor dat je dier de beste medische behandeling krijgt zodra hij of zij dit nodig heeft. De laatste jaren zijn de mogelijkheden die een dierenarts heeft om jouw hond of kat te behandelen enorm gegroeid. De kosten van specialistische hulp, onderzoeken en gecompliceerde operaties kunnen daardoor behoorlijk oplopen. Niet ieder baasje is hier op berekend. In veel gevallen kan een dierenverzekering dan een uitkomst bieden.

Enkele redenen om te kiezen voor een dierenarts verzekering voor je hond of kat

Veel huisdiereigenaren twijfelen over het afsluiten van een dierenarts verzekering voor de hond of kat. Ook zijn er mensen die zelf sparen. Maar stel dat je hond chronisch ziek wordt en voor de rest van zijn leven medicijnen moet slikken. Of stel dat je hond als gevolg van een ongeval of een nare aandoening een dure operatie moet ondergaan en je hebt niet genoeg geld, wat dan? Door een verzekering voor dierenartskosten af te sluiten, hoef je hier niet meer bij stil te staan.

Met een dierenarts verzekering:

  • Ben je altijd gegarandeerd van de beste medische zorg
  • Heb je geen zorgen meer over de rekening van de dierenarts
  • Hoef je geen spaarpotje op te bouwen
  • Voorkom je financiële tegenvallers als gevolg van een plotselinge ziekte van je hond

Heeft een verzekering voor dierenartskosten nut?

Een verzekering voor de dierenartskosten voor je hond, heeft dat wel zin? Als je als baasje zekerheid wil hebben én zelf beschermd wil zijn tegen torenhoge dierenartskosten, dan heeft het zeker zin! Helemaal als je van plan bent jouw dier bijvoorbeeld te laten steriliseren of castreren. In veel gevallen worden ook die kosten gedekt.

Overweeg jij een verzekering voor dierenartskosten af te sluiten? Op onze site vind je verschillende huisdierenverzekeringen. Bekijk voor jezelf welke verzekering het beste bij jou en je dier past.

Laatste update: 18 juli 2017

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest