Dierenverzekering voor een Chihuahua

Geplaatst op: 05-10-2017 door Jasper

Goede zorg voor je Chihuahua is veel waard. Daarom is het verstandig een goede dierenverzekering voor je Chihuahua af te sluiten. Jouw lieveling behoort tot het kleinste hondenras ter wereld. Hij is je dierbaar en dus is de juiste dekking van een huisdierenverzekering belangrijk. Op onze site vind je verschillende aanbieders van hondenverzekeringen. Vergelijk en kies de beste dierenverzekering voor jouw viervoeter.

Goede zorg voor de kleine, waakse Chihuahua

De Chihuahua is een kleine, actieve en waakse hond. Dit slimme, leergierige, dappere hondenras hecht zich snel aan zijn eigenaar. Niet voor niets is de hij een populair gezelschapshondje. Maar vergis je niet, als waakhond is hij ook erg goed in te zetten. Dit komt omdat ze erg dapper zijn en geen angst hebben voor anderen. Door zijn loyaliteit en aanhankelijkheid heb je als baas niks te vrezen. Maar als je kwade bedoelingen hebt, kan je maar beter uitkijken!  De gemiddelde leeftijd van de hond is vijftien jaar. Om zo lang mogelijk van je lieve schoothond te genieten, zorg je natuurlijk dat hij goed verzekerd is. Met een dierenverzekering voor je Chihuahua kun je vertrouwen op de beste zorg voor je kleine viervoeter.

De gezondheid van jouw lieveling verzekeren

Een goede gezondheid; dat wens je jouw lieve Chihuahua toch ook? Met een dierenverzekering voor je kleine vriend ben je verzekerd tegen hoge dierenartskosten. Dit is handig mocht je lieveling ziek worden of een ongelukje krijgen. Net als bij vrijwel ieder hondenras neemt ook het risico op aandoeningen en gevoeligheden bij de Chihuahua toe naarmate het beestje ouder wordt.

Zo is hij gevoelig voor tandplak waardoor gebitsproblemen kunnen ontstaan. Ook traanogen, huidaandoeningen, een lage bloedsuikerspiegel en gewrichtskwalen zijn veel voorkomende aandoeningen. Je kleine viervoeter tijdig verzekeren voorkomt een hoop narigheid. Denk dus aan de hoge kosten voor bijvoorbeeld medicijnen en behandelingen. Een dierenverzekering voor je Chihuahua zorgt dat je doorgaans alle kosten vergoed krijgt.

Vergelijk alle dierenverzekeringen voor de Chihuahua

Voordat je een dierenverzekering voor je Chihuahua af gaat sluiten, vergelijk je via onze website verschillende kosten. Je kan dan denken aan premies, dekkingen en voorwaarden van de verschillende verzekeraars die hondenverzekeringen aanbieden. Zo weet je zeker dat je de beste dierenverzekering voor jouw hond afsluit, en dat voor de beste prijs!

Laatste update: 5 oktober 2017

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest