Paardenverzekering? Voorkomen dat u de operaties of behandelingen van uw paard niet kan betalen? Sluit vandaag nog een verzekering af voor uw paard af en voorkom hoge kosten! Vergelijk & direct afsluiten

Verzekering paard; jouw paard in topconditie

De verzekering van een paard is zowel voor privé-eigenaren van paarden bedoeld als voor eigenaren die paarden beroepsmatig gebruiken. Iedere paardenliefhebber weet dat een paard veel aandacht, tijd en geld kost. Juist daarom behoort een paardenverzekering tot één van de meest complexe vormen van verzekeringen. Via JeDierenWijzer kun je eenvoudig prijzen en dekkingen van paardenverzekeringen met elkaar vergelijken. Je zult zien dat ook een goedkope paardenverzekering een uitstekende dekking biedt.

Waarom een paardenverzekering?

Een verzekering die je afsluit voor je paard dekt de financiële kosten als gevolg van blijvende ongeschiktheid of overlijden. Enkele voorbeelden zijn ziekte, kreupelheid en onvruchtbaarheid. Zowel een dure als een goedkope paardenverzekering wordt meestal in pakketvorm aangeboden. Je kunt dan kiezen uit verschillende modules, zoals:

  • Paardenziekteverzekering
  • Zadelverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Uitvaartverzekering
  • Dekhengstenverzekering

De kosten van een paardenverzekering

De kosten van de paardenverzekering, ofwel de hoogte van de premie, heb je zelf in de hand, omdat je uit de verschillende modules zelf een verzekering voor je paard kunt samenstellen. Je kunt het zo eenvoudig en/of uitgebreid maken als je zelf wilt. Welke risico’s wil je afdekken en welke premie wil je hiervoor betalen? Via onze site kun je de prijs van verschillende paardenverzekeringen vergelijken en zo het beste verzekeringspakket samenstellen.

Ook jouw paard verdient de beste zorg

Voor jou als liefhebber van paarden is je dier een kostbaar bezit. Daarom verdient ook jouw paard alleen de beste zorg. Deze zorg kost geld, voornamelijk wanneer je dier ziek wordt of geblesseerd raakt. Met een verzekering voor je paard hoef jij je geen zorgen te maken over de torenhoge medische kosten die je te wachten staan. Je kunt erop vertrouwen dat jouw dier de juiste zorg krijgt. Vergelijk daarom vandaag nog de paardenverzekeringen op onze site. Van de dure tot de goedkope paardenverzekering, voor de kosten hoef je het zeker niet te laten!

    Onze voordelen:
  • Eén makkelijk overzicht
  • Vergelijk 16 verzekeringen
  • Direct afsluiten & besparen
Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest