Over Jedierenwijzer

Jedierenwijzer is opgericht in 2014 om consumenten te helpen kiezen bij het afsluiten van een dierenverzekering. Wij combineren het volledige aanbod van alle dierenverzekeringen, geven extra informatie over de verzekering en helpen je met het vergelijken van alle verzekeraars.

Over Jasper, de beheerder van de website

Jasper met Thijs

Jasper met tijger Thijs

“Toen wij thuis een nieuwe kitten kregen wilde ik graag mijn kat verzekeren. Tijdens deze zoektocht ben ik op veel verschillende websites uitgekomen, de een nog onduidelijker dan de andere. Prijzen klopten niet, geen ervaringen en geen overzicht. Toen dacht ik, dit kan beter.” 

Na deze ervaring ben ik aan de slag gegaan om samen met alle verzekeraars een website op te zetten die onafhankelijk alle dierenverzekeringen met elkaar vergelijkt. Deze vergelijking is op basis van prijs/kwaliteit. Daarnaast krijgen de verzekeraars allemaal een eigen score gebaseerd op ervaringen van verzekeringnemers.

Naast het vergelijken van prijzen en het verzamelen van ervaringen, proberen we ook zo veel mogelijk informatie te geven over dierenverzekeringen. Zo schrijven we regelmatig nieuwe blogs en houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest