Dierenverzekering voor een Teckel

Geplaatst op: 19-10-2017 door Jasper

Verzeker je geliefde Teckel en kom nooit voor verrassingen van hoge dierenartskosten te staan. Met een dierenverzekering voor je Teckel weet je zeker dat je lieveling enkel en alleen de beste medische zorg krijgt. Vergelijk op onze site alle huisdierenverzekeringen en bekijk premies, dekkingen en voorwaarden. Desgewenst kun je direct een dierenverzekering voor je lieve hond afsluiten, zodat de gezondheid van je kleine viervoeter nooit in gevaar komt.

De Teckel huisdierenverzekering; verzekerd van goede zorg

Met een dierenverzekering voor je Teckel ben je verzekerd van goede zorg. De Teckel, beter bekend als de Dashond, is bijzonder populair als huisdier. Dat is ook niet zo vreemd, want de kleine hond met zijn lange lijf en korte pootjes kent een eigenwijs en speels karakter. De van oorsprong uit Duitsland afkomstige hond is dol op balspelletjes. Dit hondenras wordt meestal tussen de 12 en de 15 jaar oud. Een hondenverzekering voor je Teckel afsluiten is zodoende een goede keuze. Je bent verzekerd van goede zorg en kan zo lang mogelijk genieten van jouw lieveling. Zonder dat je de kopzorgen krijgt over de medische behandelingen.

De gezondheid van de Teckel verzekeren

Hij kan op latere leeftijd problemen met zijn rug krijgen. Vooral slijtage in de wervelkolom komt vrij veel voor bij dit ras, maar ook een hernia en artrose in andere gewrichten, zoals de heup, knie en pols zijn klachten waar de Teckel last van kan krijgen. Sommige aandoeningen kunnen al na het vijfde levensjaar ontstaan. Het is daarom verstandig om je dit hondenras al van jongs af aan te verzekeren voor goede zorg. Bovendien is de premie bij een puppy ook nog eens aanzienlijk lager dan wanneer de hond al op leeftijd is. Een dierenverzekering vind en vergelijk je hier.

Ben jij de trotse eigenaar van deze vrolijke, aanhankelijke, speelse en eigenwijze vriend? Vind via onze site de beste dierenverzekering voor je Teckel!

Update: 19 oktober 2017

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest