Een verzekering voor meerdere dieren

Geplaatst op: 22-12-2016 door Sanne

Krijg je als je meerdere dieren wil verzekeren korting? Dit is geen rare vraag als je van plan bent om voor meerdere huisdieren een verzekering af te sluiten. Om de beste zorg voor jouw dieren te garanderen, is een dierenverzekering een een goede stap. Heb je een huishouden met meerdere dieren? Dan is het zeker de moeite waard om deze blogpost te lezen. Jedierenwijzer zocht de ins- en outs van kortingen op dierenverzekeringen voor je uit!

Korting op dierenverzekeringen

Bij onze (zorg)verzekeringen zijn er meerdere manieren om korting te ontvangen. Is dat ook zo bij een verzekering voor je huisdieren? Opvallend genoeg is er niet veel over te vinden. Helaas voor alle huisdiereigenaren is een korting op een verzekering voor meerdere dieren doorgaans ook niet vaak van toepassing. Wel zijn er enkele verzekeraars die een korting hanteren, bijvoorbeeld Petplan daar krijg je vanaf het derde, verzekerde huisdier 5% premiekorting op alle drie de huisdieren. Ben je zelf verzekerd bij OHRA en wil je ook jouw dieren verzekeren? Sluit dan een verzekering af en ontvang 10% collectieve korting!

Korting bij de dierenarts

Biedt jouw verzekeraar geen collectieve korting op de premie? Dan krijg je met meerdere dieren wellicht korting bij de dierenarts. Er zijn verschillende praktijken die korting bieden bij de komst/registratie van meerdere huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan korting op de jaarlijkse vaccinaties.

Voorop staat natuurlijk dat de verzekering die je afsluit goed past bij jouw wensen en de behoeften van jouw dier(en). Bekijk op onze website het overzicht en bepaal welke verzekering het beste bij jullie past!

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest