Zorgverzekering voor honden

Geplaatst op: 28-09-2017 door Jasper

Bent u op zoek naar een zorgverzekering voor honden? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Net als wijzelf blijven ook onze honden niet gespaard van kleine of soms zware gezondheidsproblemen en die kunnen vaak leiden tot onverwachte en moeilijk te dragen kosten. Om deze situaties te voorkomen is het verstandig om een ziekteverzekering voor honden af te sluiten. Maar wat is de beste hondenverzekering?

Wel of geen hondenverzekering?

Veel gezinnen hebben tegenwoordig een hond in huis en natuurlijk kosten deze gezelschapsdieren geld. Want behalve attributen en voedsel die nodig zijn voor de welzijn van je hond, hebben ze ook dierengeneeskundige verzorging nodig om gezond te blijven.

Je moet dan denken aan de te voorziene kosten zoals het jaarlijkse onderzoek, de vaccins, loopsheid hond, sterilisatie hond en middelen tegen wormen en andere parasieten. Helaas zal een hond ook verdoofd moeten worden bij het verwijderen van tandsteen of bij een sterilisatie.

Maar ook bij ziektes of ongelukken kunnen de kosten voor labonderzoeken, ziekenhuisopnames, scans en chirurgie erg hoog oplopen. En vaak ook nog eens heel ongelegen. Daarom kan het niet kunnen betalen van de kosten een echte bron van stress zijn voor de eigenaar en natuurlijk schadelijk zijn voor de gezondheid van zijn huisdier.

Hoe sluit je een verzekering af voor je huisdier?

Een goede oplossing om het gezondheidsbudget van je hond op een goede manier te kunnen aanpakken is het afsluiten van een hondenverzekering. In landen zoals België en Frankrijk bestaat deze verzekering al geruime tijd, maar hoe gaat dat concreet in zijn werk?

Na elk medisch controleonderzoek zal uw dierenarts een document invullen waarin hij verklaart dat uw hond in goede gezondheid verkeert. Een dierenarts zal ook nagaan of uw hond alle nodige vaccinaties gehad heeft. Het is dan verstandig om voor je hond een verzekering af te sluiten.

Vergelijk alle hondenverzekeringen

Bij een hondenverzekering is het verstandig om te kijken naar de dekking bij een hondenverzekering. Er zijn veel verschillende hondenverzekeringen, maar niet elke hondenverzekering heeft dezelfde dekking.

Op onze website kun je eenvoudig alle hondenverzekeringen beschikbaar met elkaar vergelijken. Dus wacht niet langer en vergelijk vandaag nog alle hondenverzekeringen!

Update: 28 september 2017

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest