Nationale-dierenverzekering

Geplaatst op: 07-09-2017 door Jasper

De nationale-dierenverzekering; de huisdierenverzekering van Ohra is een zorgverzekering voor huisdieren die de kosten voor medische hulp dekt. Tegenwoordig worden honden en katten door veel huisdiereigenaren gezien als volwaardig lid van het gezin. Er is een hechte emotionele binding met de hond en/of kat. Daarom is het verstandig om een goede huisdierenverzekering af te sluiten voor de gezondheid en het welzijn van je dier. Met de nationale-dierenverzekering kun je erop vertrouwen dat jouw lieveling de beste medische zorg krijgt en jij goed bent verzekerd tegen de hoge kosten van deze zorg.

Wat kan ik verzekeren met de nationale-dierenverzekering?

Met een nationale-dierenverzekering van Ohra ben je voor een vast bedrag per maand verzekerd tegen kosten voor medische hulp. Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Over het algemeen biedt een huisdierenverzekering dekking voor de meest voorkomende medische behandelingen, zoals dierengeneesmiddelen, hulpmiddelen, onderzoek en/of behandeling na een ongeval en het honorarium van de dierenarts. Daarnaast kun je nog kiezen voor extra modules bij de nationale-dierenverzekering. Je kunt je huisdier bijvoorbeeld extra verzekeren voor tandheelkunde, castratie/sterilisatie en therapieën.

De hoogte van de premie van een nationale-dierenverzekering

Over het algemeen is de hoogte van de premie van een nationale-dierenverzekering afhankelijk van onder andere:

  • Het soort huisdier; hond, kat, konijn, paard;
  • Het ras;
  • De leeftijd van het dier, hoe ouder, hoe duurder;
  • De hoogte van de dekking.

Ook het eigen risico speelt een rol bij de hoogte van de premie van de huisdierenverzekering. Deze wordt lager naarmate het eigen risico van de dierenverzekering hoger is. Zorg wel dat je goed op de hoogte bent van het eigen risico, zodat je niet achteraf voor nare verrassingen komt te staan. Kijk dus bij het afsluiten van een nationale-dierenverzekering bij Ohra niet alleen naar de laagste premie. Op onze site kun je prima de verschillende huisdierenverzekeringen met elkaar vergelijken.

Laatste update: 7 september 2017

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest