Een dierenverzekering afsluiten; waarom?

Waarom zou je een dierenverzekering afsluiten? Met een verzekering voor je huisdier ben je gedekt tegen dierenartskosten als je hond, kat of paard ziek wordt. Een huisdierenverzekering zorgt ervoor dat je nooit tussen het welzijn van jouw geliefde huisdier en je eigen financiële situatie hoeft te kiezen.

Omdat er steeds meer mogelijk is op het gebied van dierengeneeskunde, wordt ook de zorg voor huisdieren steeds duurder. Jij wilt toch ook dat jouw beestje enkel en alleen de beste zorg krijgt? Een dierenverzekering afsluiten is dan zeker aan te raden.

Een dierenverzekering afsluiten; waar op letten?

Voordat je een dierenverzekering afsluiten gaat, zijn er enkele punten waar je goed op moet letten. De premie, de dekking, het eigen risico en de maximale uitkering zijn hier enkele voorbeelden van. Bedenk wat jij belangrijk vindt om te verzekeren. Ga niet af op een schappelijke prijs waar een goede basisdekking wordt beloofd, maar ga precies na welke kosten wel en niet worden vergoed. Wat jij verzekerd wil hebben, bijvoorbeeld een sterilisatie, valt wellicht niet onder de basisdekking, maar onder een aanvullende verzekering. Een dierenverzekering afsluiten? Verdiep je in de mogelijkheden.

Een dierenverzekering afsluiten; wanneer en waar?

Je kunt het beste een dierenverzekering afsluiten op jonge leeftijd van je huisdier. Over het algemeen is de maandelijkse premie dan het laagst. Verzekeren van dieren op leeftijd is in de meeste gevallen duurder. Wil je een goede investering voor de toekomst? Dan doe je er dus goed aan de verzekering voor je huisdier op een zo vroeg mogelijke leeftijd af te sluiten.

Voor het afsluiten van een verzekering voor je kat, hond of paard is internet de ideale plek. Allereerst kun je eenvoudig via onze site de verschillende huisdierenverzekeringen met elkaar vergelijken op dekkingen en premies. Daarnaast kun je veelal ook direct online bij de betreffende verzekeraar je dierenverzekering afsluiten.

Wij werken o.a. samen met

Pin It on Pinterest